Arrangera årets julfest & julbord i Göteborg hos Seglarkrogen i Långedrag

Julen är snart här igen och det är dags att boka årets julfest! Kanske är det en julfest med jobbet, företaget eller en fest där hela släkten samlas som du har i tankarna? Kanske du önskar samla alla kompisar för ett riktigt fint och stämningsfullt julkalas innan julledigheten börjar? Redan i november brukar årets största festperiod dra igång, så det är alltid bra att vara ute i god tid med sina festplaner.

Väl här tänder vi upp brasan, värmer glöggen och dukar upp vårt klassiska och smakrika svenska julbord där traditionsenliga rätter som sill i olika varianter, Janssons frestelse, gravad och rökt lax, mumsiga köttbullar, revbensspjäll, rödkål, rödbetssallad, prinskorv och inte minst Julskinkan hör hemma. Fira den underbara juletiden med dina kollegor, nära och kära hos oss på Seglarkrogen i Långedrag. Med vårt unika läge kan vi erbjuda en julfest och julbord i natursköna omgivningar i Göteborgs västra skärgård. Njut av den mysiga stämningen, god mat och dryck medan ni blickar ut över den underbara utsikten över den vackra hamnen i Långedrag. Ta på er festkläderna och gör er redo för årets julfest!

Hos oss kan ni abonnera hela restaurangen eller bara delar av den, beroende på hur många ni är och vilka önskemål ni har. Läs mer om vårt läge & lokal här. För en riktigt oförglömlig julfest kan det vara kul att hyra in en DJ, live-band, konferencier eller kanske självaste jultomten som kommer och delar ut paket till snälla anställda, kompisar eller familjemedlemmar? Vi är vana festfixare och hjälper er gärna med detta. För sällskap över 30 personer erbjuder vi 10% rabatt på all mat.

Vi arrangerar även skaldjursinspirerat julbord om så önskas, pris på förfrågan.

Välkommen att kontakta oss för en offert!

Boka redan nu på telefon 031-761 03 60 eller e-post info@seglarkrogen.se.